Lily Jubah daripada ariffscottage RM48 je?

I am going to share kat mana nak dapatlan jubah cecantik yang simple, harga pun so affordable. RM48 je!




My attempt on 10 step Korean skincare routine

The basic skincare routine pun kena paksa diri, apa tah lagi kalau 10 step? Haha. However, this is not my everyday routine. Normally it's 4-5 steps je, depends on my mood.





Wishtrend experience - Malaysia

Sharing my experience with Wishtrend!




Skincare 101: All about facial cleansers

I'm going to share some of the facial cleansers that I've tried, and the differences between each cleansers.



PappaRich Pavilion KL

Haritu pergi PappaRich dekat Pavillion sebab nak try Bread O Clock dengan Ayam Hainan asalnya.

Bread O Clock PappaRich Pavilion



Drugstore concealers, what I've tried

All drugstore concealers that I have tried. My main concern is to conceal my under eyes, due to my bad dark circles :(

Maybelline Pure Concealer Mineral, Maybelline Fit Me Concealer, Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer, Maybelline Instant Age Rewind, Wet n Wild Photofocus Concealer

Skincare 101: How to create your own skincare routine?

Which one is first, cleanse or scrub? How about essence, toner, serum? Apa beza dia?





Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer Review

New concealer review! It's Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer review. Amboi kemain panjang nama ye.



Loreal Pure Clay Mask review - Illuminating

I saw this Clay Mask and terus rasa nak beli, sebab bau dia best and packaging dia macam comel.

Loreal Pure Clay Mask review



SERV - car service anywhere

Normally for me, kalau nak service kereta, biasa kena pergi kedai. Kalau kereta baru, pergi service dekat tempat service biasalah. Kalau kereta yang dah lama, mana mana bengkel pun ok je.


Rupanya I baru tahu, ada service SERV Malaysia ni, just buat booking online and mekanik akan datang rumah, or mana mana la yang korang nak untuk service kereta. Senang gila...