My first breastfeeding journey | 9 months

I have been fully direct breastfeeding Maysaa for 9 months. Fuh 9 months dah. I never thought I'll gonna make it this far.





My weekly skincare routine for pores

My weekly skincare routine! Yang ni I buat seminggu sekali je. Additional to my normal skincare routine.






AIR OPTIX plus HydraGlyde Review | My current everyday lens!

Hi! So today I am going to review this Air Optix plus HydraGlyde. Scroll down to read more!





My current go-to lipsticks

Sebab asyik skincare je, lama tak review pasal makeups. So here is my go-to lipsticks sekarang!

Duckcosmetices, Maybelline, Tarte


MUJI vs Daiso Compression Mask

Compression Mask edition! One of the new beauty tools that I tried.

Daiso vs Muji


Empties & Newbies (November 2017)

Empties (product yang dah habis) and apa yang I guna sebagai ganti (newbie) for my skincare routine!





Klairs Supple Preparation Facial Toner Review

Finally, a review on Klairs Supple Preparation Facial Toner. Dah lama nak buat review, tapi asyik pakai skip skip sebab biasalah, malas haha



Maysaa demam (8 bulan)

First time Maysaa demam. Umur 8 bulan 3 minggu ++ :(

Kesian Maysaa anak Mummy demam tapi still nak main jugak


October beauty purchases!

Beauty stuff I recently bought!




Dr. Morita Hyaluronic Acid Moisture Essence Facial Mask Review

Another sheet mask review! Lately I banyak pakai sheet mask soooo, banyak lah sheet mask review ni.