Baby shower #bebigels2010

During my 35th week, my girlfriends acah acah celebrate baby shower plus sebab dah lama tak jumpa so we decided to jumpa gossip gossip at IOI City Mall Putrajaya.


My 35 weeks tummy. 

Makan makan dekat Perfume Dance Cafe. Nama macam kedai perfume gitu, rupanya cantik ok cafe dia! Dia dekat level atas sekali, menghadap fountain. Tak pernah perasan pun cafe ni sebelum ni padahal pergi IOI tu amlost every week kot!

I ordered Spagheti Carbonara & Strawberry Iced Tea. It was nice. 4/5 stars!




OMG this! We totally loved these two. Lupa dah nama apa tapi sedap gilaaaa 100/100 stars ha gituu. Please order ni ya Allah sedapppp

Overall I'd totally recommend this cafe kalau nak lepak lepak makan desserts sebab, nak dating ke, nak celebrate events ke sebab cafe dia pun cantik gilaaaa ok!


Cupcakes from ig @leguiltypleasure

Phone kena letak tepi sementara sesi gossip

Them girls, since 2010 zaman twitter & blog dulu meriah! Setiap hari tweet sampai kena twitlimit. Zaman 2010 dedulu lah semua single muda remaja zaman chic pop market hahaha. Sekarang semua dah tua :p



Awat entah macam ni??

Ni Melle director buat pose camni

Lepastu main kat luar pulak tengok tasik

Dah tua ni handbag warna camni je

Thankyou girls, I love you gais <3

No comments