3D scan Klinik Danau Kota



Sebab scan 3D haritu tak nampak sangat muka baby (blogged about it here), I decided to do another 3D scan, this time dekat Klinik Danau Kota. Tak susah pun cari, waze je. Dia sebenarnya dekat Jalan Gombak, tepi jalan je and senang parking.

Masa ni sebenarnya dah 32 weeks, dalam perut pun dah sempit tapi doa je lah semoga nampak. Semangat makan kenyang kenyang and doa baby tak tidur sebab biasanya dia aktif kalau lepas makan kenyang.

Klinik ni best sebab doctor bagi explanation yang jelas pasal baby. Doctor cerita semua features baby, berapa besar kepala, kaki, tangan, compare kan dengan bacaan yang normal so rasa lega lah sikit. Doctor cerita tanda tanda kalau ada possibilities kena c-sect, and bacaan air ketuban berapa.

Basically happy sebab boleh dengar penjelasan doctor dengan detail. Doctor pun baik, lembut je and cantik hehe. 



And alhamdulillah, baby bagi kerjasama. Dapat tengok muka baby walaupun dia macam marah je hahaha


Hey there baby :)


Harga promosi semua tu boleh tengok dekat facebook or instagram, or senang terus call je! 2D scan and detailed scan pun ada jugak.

Boleh follow & visit instagram @klinik.danaukota here or their facebook Klinik Danau Kota Jalan Gombak here :)


No comments