Recent beauty purchase (Hermo, Wakobeauty, Worthee Cosmetics, The Ordinary)

Lately ni I banyak pulak shopping skincare. Sorry, I can't help it. Banyak sangat benda dalam wishlist :(







First of all, from Hermo. Sekarang still ada lagi sale Hermo x MyCyberSALE. Sampai hari Jumaat ni.


What I bought:
1. Cosrx Acne Pimple Pad - Ada 70 pads, I nak guna as toner, just sapu je cotton pad tu dekat muka
2. Cosrx Acne Pimple Patch - Ni I dah beli haritu, dah review dah, memang best. Wajib ada dalam simpanan, just in case naik jerawat, tempek je. Seriously I suka! Review here: Cosrx Acne Pimple Master Patch Review
3. Benton Snail Bee High Content Steam Cream - Sebab ada banyak great reviews. Good for scars, moisturizing, kalau ada any blemishes ke. Tak sabar nak guna yang ni!
4. TheFaceShop Face Mask - ni sebab RM1 je so I tambah je la dalam cart haha

I ada blog about my Hermo experience haritu, you can read it here: HERMO MALAYSIA USING GDEX and it was a bad experience. So kali ni, I try guna Pos Laju pulak I love Pos Laju. It took 3 days to arrive. Ok la sebab musim sale, biasalah lambat.

Tapi yang tak best nya, tak dapat banyak sample Cosrx. I nak sample Cosrx.... Okay tapi takpelah sebab banyak jugak samples tu



Next, is from IG @budgetbeauty__ (Ada dua kali underscore tau!)


St. Ives scrub, moisturizer and Vaseline Lip Therapy. Yang moisturizer tu dah lama dalam wishlist and I can't wait to try them out!




Wakobeauty - One of the preferred seller on Shopee. So I beli Cosrx Snail 96 Mucin Essence ni. Dekat Hermo around RM65, I beli RM49.90 free postage. And it was quite fast! This is mainly for moisturizing and reduce acne scars (hopefully)

Worthee Cosmetics - Paula's Choice authorized reseller. I bough 2% BHA Liquid. I read some reviews yang kata this Paula's Choice BHA is better than Cosrx BHA so I'm gonna give it a try. Yang ni size kecil je, RM45. You guys can check their website.

More on AHA & BHA: Exfoliation, AHA & BHA

The Ordinary - One of the famous brand right now! I beli Alpha Arbutin serum (for acne scars) and Glycolic Acid Toning Solution (for dullness, improve skin texture etc). And ada a few lagi yang I dah order, tak sabar nak tunggu diorang sampai!




I also bought quite a lot of sheet masks! Yang ni semua from either Watsons or Guardian and ada sale. Kalau takde sale, I tak beli kot...


Lastly, I bough a skin moisture analyzer. Motif sangaaaat.



Dia boleh analyze moisture level, oil level and kulit soft ke tak. I don't even know result dia betul ke tak, atau dah rosak. Stress jugak guna barang dari China ni. Nasib baik murah je, less than RM30...



That's all. Ada a few lagi parcels yang nak sampai, penatnya nak tunggu....

Thanks for reading!

4 comments

  1. Wow, you really bought a lot of beauty products. So many facial masks, which I will also only buy during sale time. LOL

    ReplyDelete
  2. Nak tanya, kak Iman beli The Ordinary products dekat mana ye? ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat ig makeupbypapot :). Tolong jawabkan. Hehe

      Delete
  3. Baru je tanya kak iman about beauty product dalam shopee boleh percaya tak rupanya kak iman pun ada purchase dalam tu.. hehe..

    ReplyDelete