How I organize my makeups


No, I don't have THAT much of makeups, I rarely use them, only during the weekends atau kalau ada events. But I still feel that my makeups are bersepah. Kalau lepas makeup, meja akan jadi DISASTER.



BEFORE

This is how my vanity table looks like, normally. The white box is for all my skincare, and yang lain semua makeups.







Before this, for my palettes, I use this dish thingy to display to palettes. Sedihnya


It's like this!

Susun palettes macam ni. Kalau langgar je, dia jatuh... (Oh my Naked 2 palette jadi berkarat sebab kena air.... Macam mana entah boleh kena air...)

See, palette dekat belakang tu dah terbalik! Lepastu dah malas nak susun dekat sini, bagi dia baring je atas meja.



Lepastu selalu admire gambar vanity, orang susun makeups cantik cantik. I bought my makeup organizer dekat Mr. DIY, quite cheap, as you can see in the picture:

That one is around RM17 dekat Mr. DIY. Can fit 12 lipsticks + 5 blushers + few pencils


MAKEUP ORGANIZER FROM AVANTVOXONLINE

Right now, I'm using the makeup organizer from Avantboxonline!

This is the AvantBox Bianca Palette Organizer (RM100.00):


I can display all my palettes, blushers, powders, highlighters, even can fit my foundations. Semua I sumbat dalam palette ni, best gilaaaa!

As you can see, almost everything!



I also use the AvantBox Belle Chic Vanity Organizer (RM 300.00) that has 4 drawers!








From this lipsticks yang I letak dalam bekas macam ni lepastu tak nampak warna,

To this:

Sekarang semua lipstick dah nampak dengan jelas! This is the second drawer.



The first drawer, I put my concealers, mascaras and my go to eyeliners.

The third drawer, I put my eyelash curler and my other pencils that I rarely reach.

The last drawer, I put my lip stash (lipbalms + other lipsticks)

So this is how my vanity looks like right nowwww.

By the way, yang lipstick organizer boleh letak 9 lipsticks atas tu, I bought from Mr. DIY, RM5.90 kot rasanya.

I'm so happyyyy sebab tak ada dah bersepah atas meja, semua ada tempat masing masing :)


.....................................

Special for my followers!!!

Enjoy 10% off when you use the code "IMAN" at Avantbox website!

HOW TO ENJOY THE 10% OFF?

1. Just go to the website www.avantboxonline.com
2. Choose your favourite organizer then "add to cart"
3. View your cart & "check out"

4. Insert the discount code "IMAN" at the "Discount Code". Then click "Apply"

5. Enjoy your 10% off!

For more information:
Avantbox website: www.avantboxonline.com
Avantbox's instagram: @avantboxonline
Avantbox's Twitter: @avantboxonline

17 comments

  1. Banyaknya make up! Fadzi punye barang make up letak dalam box je sebab tak banyak

    ReplyDelete
  2. Wowwww...banyak nya makeup. Sis punya ada yang dalam beg, ada kat dalam almari..hahaha, kadang2 tak jumpa makan nak cari..:D

    ReplyDelete
  3. Really organize. mine one so messy until hubby complain no place to put his one. Will buy the organizer box to rearrange my make up.

    ReplyDelete
  4. Nampak lebih kemas dan teratur.... ok nak beli la nanti ;)

    ReplyDelete
  5. Banyak tu make up. Baru lah nampak kemas ☺

    ReplyDelete
  6. wowwww banyaknya brg makeup. betul² kemas.

    ReplyDelete
  7. Tak berhabuk ke ea rumah u ? Kalau i letak brushes mcm tu mesti berhabuk.

    ReplyDelete
  8. I pun nak organize my makeup juga la!! Cantik juga after organize makeup everything into the organizer =)

    ReplyDelete
  9. Wah.. Dapat dah organize dah... Bagus gak tempat simpan make up tu kan...

    ReplyDelete
  10. Whoa sangat-sangat kemas!! Saya punya semua letak dalam almari cermin je haih.

    ReplyDelete
  11. Looks more organized now. You have a lot of makeup products compared to me.

    ReplyDelete
  12. Wow! I am looking for that type of acrylic makeup organizer to sort out my makeup

    ReplyDelete
  13. that's a lot of makeup! Even i dont have that many hahahha..and you said this isn't much....lols

    ReplyDelete
  14. Alja pun susun barang makeup Alja macam ni. Semua Alja beli dekat Kedai Minisu. Senang kan? Blh nampak apa yg kita nak bila susun mcm ni. Meja solek pun nampak kemas.

    ReplyDelete
  15. banyaknya alat makeup akak..wow..rabia nak beli jugak lah

    ReplyDelete
  16. Your make up table is so organize! I really love how clean it is.

    ReplyDelete
  17. Kak iman, boleh tahu tak foundation apa yang ok?

    ReplyDelete