Domino's Pizza Malaysia 200th store in Cyberjaya!

Dalam masa kurang dari setahun, Domino's Pizza dah buka 50 cawangan dekat Malaysia, dan cawangan dekat Cyberjaya ni ialah yang ke 200! And yang ke 14,000 dekat dunia ni. Banyak nya!



Cawangan yang baru dekat Cyberjaya ni, sebab Cyberjaya kan "Global Technology Hub", and Domino's ni lebih kepada technology, sebab?





Ada tiga LED menu screen supaya lagi senang nak tengok menu, pilih je mana yang berkenan. First dekat Malaysia!



Dekat sebelah kaunter untuk order tu, ada "Pizza Theatre:, boleh tengok live macam mana orang buat pizza, boleh tahu bersih ke tak, laju ke tak. Semua live!



Cawangan yang ni pun cantik! Dia ada dua tingkat, and luas, selesa nak makan makan dengan keluarga dan kawan kawan.




Eh, tempat basuh tangan pun ambil gambar ke?




And ada banyak spot cantik untuk tangkap gambar. Hello ootd shot please?




Domino's Pizza ni boleh buat online order. At least sebulan sekali mesti order Domino's ni online. Haritu masa pregnant, setiap minggu order Domino's sebab senang and cepat and ehem, mengidam. #Alasan

Tak payah nak buat muka tak bersalah k Maysaa, awak yang nak sangat makan dominos setiap hari masa dalam perut hari tu kan?

Kalau nak order online, buka je website dia, dominos.com.my and boleh terus order.



My go-to pizza toppings: Classified Chicken & Beef Pepperoni. ALWAYS.

Lagipun Domino's ni ada banyak pizza variety. Ada 31 jenis toppings, 6 jenis sos dan 8 jenis crust.



Selalunya makan Classic Hand Tossed je tapi kalau rasa nak fancy sikit, yang classified chicken tu ambil Extreme Edge Crust, yang Beef Pepperoni tu ambil Cheese Burst Crust. PERFECT !

Banana Kaya Dessert (my fav!) and The Fabulous Four

Paling suka cheesy mozarella stix tu ya Allah tak faham kenapa suka sangat

Yang ni Beef Pepperoni

Jadi, kalau alang alang pergi Cyberjaya tu boleh lah singgah dekat Domino's Pizza ni!



Alamat:
Ground floor, Galleria @ Cyberjaya
 Jalan Teknokrat 6,
63000 Cyberjaya, Selangor
(Sebelah Starbucks Drive-thru)


Apa korang punya favourite pizza topping dari Domino's Pizza?

6 comments

  1. Cantik la layout dia, siap 2 tingkat. Memang cawangan ni lain daripada cawangan yg selalunya.

    ReplyDelete
  2. haa.. nih la iman ye.. hee~ pelok ciom kat si pipi gebus tu.. hahaha~ comel btol dia..

    ReplyDelete
  3. whoa!!!! makin berkembang dominos kat Malaysia. Baby tu....comelnyeeee

    ReplyDelete
  4. tempat kita ni! hihi. dekat cyber ni ikutkan dah ada 2 dah cawangan domino pizza ;D

    ReplyDelete
  5. I love anchovies - lots and lots of anchovies!

    ReplyDelete
  6. suasanan nya selesa dan tak sesak.. tu yang paling penting untuk menikmati pizza dominos.. hee

    ReplyDelete