Lupa diri

Although we're working in the same company, but we're working in the different team. Sometimes kena pergi client site and Marwan memang most of the time memang duduk client site area Titiwangsa sana while I'm at Bangsar South.

Jauh ok, jauh... #LDR

The only time that we get to bersembang is dalam kereta je lah. Kalau pagi tu, normally I'll sleep la throughout the journey sebab hello kena redah jam almost 90 mins, baik I tidur je hahaha

So today macam biasa, balik kerja Marwan will fetch me at the office and normally we'll stop by mana mana to have our dinner sebelum sampai rumah. Sampai rumah terus tidur je. WHAT A LIFE.

Despite the bad traffic, we talked and talked, update hidup dekat office, gossip sikit, masuk macam macam topic and suddenly, kereta dah sampai depan rumah.

CEPATNYA MASA BERLALU.

I'm like, "Sayang.... Kenapa tak stop dinner mana mana... Lapar..."



Tu lah kemain seronok bergossip sampai lupa nak makan. Terpaksa la keluar balik cari dinner....






Throwback gambar dua bulan lepas. Sekarang dah 34 weeks pregnant yay! 

38 more days to go.





1 comment

  1. I love reading your blog kak Iman! Especially when you reviewing products. Keep it up <3

    And btw, you and your husband are so cute!

    ReplyDelete