My current go-to makeups


My current favs yang bila nak makeup, terus pakai yang ni je, cuma warna lipsticks je bertukar.

1. Foundation : Tarte Amazonian Clay BB Tinted Moisturizer


Why I love it: 
Lightweight, tak tebal sangat macam normal foundation (obviously because this is a tinted moisturizer), great for my dry skin because it doesnt emphasis the dry patches, enough to cover the redness and dullness of my skin. Has SPF. Paling penting, tak rasa macam pakai foundation pun, just perfect!


Im in shade light-medium.

Price: RM164
Where to get: Sephora Malaysia

2. Concealer: Urban Decay Naked Skin


Why I love it:
Great coverage for my dark circles. (Bad dark circles due to working depan laptop more than 12 hours/day zzzz). Isnt drying, and normally concealer for under eyes akan crease but this one, minimal creasing although I need to set it with a loose powder. Has a wide range of shades and undertone, mine is in Light - Warm.

Price: RM105
Where to get: Sephora Malaysia or Urban Decay

3. Eyeshadow: Tarte Tartelette Amazonian Clay Matte


Why I love it:
The packaging is so pretty, senang nak bawak travel because it has a big mirror, AND ALL PRETTY MATTE EYESHADOWS. 


Especially Force Of Nature, Natural Beauty and Best Friend! It has enough colours for base (semua yang belah kiri, and sometimes can use as under brow highlight), transition colours and crease. 



The swatches from left to right, ikut turutan macam dalam the palette.

Price: RM175
Where to get: Sephora Malaysia


4. Eyeliner: Maybelline Hypersharp Liner

Why I love it: Easy to use, easy to remove. Senang kerja I yang tangan bukan nya reti nak berseni ni.
Price: RM29.90 tapi normally ada discount
Where to get: Watsons, Guardian, any pharmacy yang ada Maybelline

5. Mascara: Essence I Love Crazy Volume Mascara

Why I love it: Easy to use, easy to remove. Tak waterproof okay, so senang nak remove and bukan nak pakai lama sangat pun.
Price: RM16.90
Where to get: Watsons yang carry brand Essence

6. Blusher & Bronzer: Elf St. Lucia

Why I love it: Suddenly I'm loving the subtle look when wearing the blusher, nice peachy natural shade! Mini review: here. Also for the browkit.

7. Highlighter: Essence Soo Glow!

Why I love it: The pinkish shade of highlight, nampak macam bersinar dari jauh haha mini review about Essence's product, here

8. Setting spray : Urban Decay all nighter

Why I love: Sebab ada satu je setting spray so pakai je lah yang ni hahaha. Doesnt irritates my skin.

Why I bought: Because I couldnt find NYX Dewy Setting Spray so I just bought this. Great for dry/combination skin, and some claimed that kalau spray this thing on your makeup, masuk swimming pool pun makeup tak hilang! (Tak pernah try lagi). And nama pun all nighter, it can last all night (kalau pakai makeup all night).

Price: I bought the travel version RM55. Full size is RM130
Where to get: Sephora Malaysia and Urban Decay.


Hasil dia:


Jadilah macam ni.... (Takde gambar selfie lah pulak)


That's all. Thanks for reading! xx

**All bought using my own money, bukan review berbayar








No comments